BK pannenset aanbieding

In Nederland is BK een icoon op het gebied van koken en met een BK pannenset aanbieding weet je zeker dat je goed zit! BK heeft verschillende collecties pannen met allemaal speciale eigenschappen om koken nog leuker en gemakkelijker te maken. Zo heb je bijvoorbeeld de BK Infinity collectie, welke een culinair karakter heeft en waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve technologieën waardoor de koekenpan van de Infinity set op alle warmtebronnen te gebruiken is. De Royal Dutch collectie is uniek door het uiterlijk van de pannen. Met kenmerkende Delftsblauwe bedrukkingen vertelt deze serie iets over ambacht, trots en traditie.

Huidige BK pannenset aanbiedingen:

De Wokarang

bk pannenset aanbiedingEen andere innovatieve uitvinding van BK is de Wokarang. Met de Wokarang is het mogelijk om te wokken, maar dan zonder te knoeien. Ken je het probleem dat je in een normale wokpan al je eten telkens over de rand schept? De wokarang heeft een gepatenteerde omkeer methode waardoor het eten altijd terug te pan in vliegt tijdens het wokken. Niet alleen voor je wokgroente, maar ook voor het omkeren van gebakken eieren of mooie stukken vis of vlees is deze innovatieve pan perfect en onmisbaar in jouw keuken. Ook de Wokarang is regelmatig verkrijgbaar in een BK pannenset aanbieding. Deze pan is perfect voor het stomen, wokken en frituren van je eten.

Nog veel meer BK Pannensets verkrijgbaar

We gaven al een tipje van de sluier, maar er zijn naast de genoemde pannensets nog veel meer collecties die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Ken je de BK Bourgogne collectie en de BK Nature Collectie al? De BK Bourgogne is uiteraard voor de echte Bourgondiër die van lekker eten houdt. Deze pannenset herken je terug aan de ervaring, traditie en het vakmanschap die het uitstraalt. De pannen zijn verkrijgbaar in 24 cm en 28 cm en beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen uit geel, blauw, zwart en denim blauw.

Accessoires van BK

Naast de BK Pannenset aanbiedingen waar BK bekend om staat, heeft BK nog veel meer producten en accessoires onder de collectienaam BK Solutions. Hier vind je van alles voor in de keuken! Van Fruitvergiet, karafset met kruidenstick en snijplan, tot notenkraker en werkblad organizer. Lekker koken begint met goede materialen.

BK Pannenset aanbieding gekocht? Dan is het tijd om te koken!

Je heb je nieuwe pannenset binnen, en staat dan toch op het punt om voor de eerste keer te koken met je nieuwe pannen. De vraag is, wat ga je klaarmaken? Speciaal om die reden, heeft BK op haar website heerlijke recepten geplaatst die je klaar kunt maken met je nieuwe pannenset. Van oosterse recepten voor in je Wokarang tot stoofpotjes voor in je braadpan.

Benieuw bij welke winkels je een BK Pannenset aanbieding kunt kopen?

Er zijn enorm veel winkels waar je terecht kunt voor een BK Pannenset. De meest bekende winkels die regelmatig een mooie BK aanbieding hebben zijn Coolblue, Bol.com en Blokker. Uiteraard zijn er nog meer winkels met goede aanbiedingen. Betaal dus nooit te veel voor je nieuwe pannenset.

Garantie op je BK Pannenset

Voor alle BK producten geldt standaard 2 jaar fabrieksgarantie. De RVS koekenpannen van BK hebben zelfs 15 jaar fabrieksgarantie. Vervolgens heb je nog 30 jaar fabrieksgarantie op de BK Innovita, en dan specifiek op de metalen body. De overige delen vallen gewoon onder de twee jaar fabrieksgarantie. Er zijn ook producten waar je levenslange fabrieksgarantie op hebt. Dit is onder andere het BK bestek, de Chinese Wok 3-ply, gietijzeren pannen van BK Royal Dutch Oven en de BKK Prestige pannenserie. Kortom, Je leven lang koken zonder te veel zorgen! Met BK zit je goed.

Bekijk alle pannenset aanbiedingen: Braadpan, Gietijzeren pan, Grillpan, Hapjespan, Inductiepan, Keramische pan, Koekenpan, Snelkookpan, Soeppan, Steelpan, Wokpan

Bekijk alle pannenset aanbiedingen van: Berghoff, BK, Demeyere, Greenpan, KitchenAid, Le Creuset, Sola, Tefal, WMF

Bekijk pannenset aanbieding bij: Blokker, Bol.com, Coolblue

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een pannenset aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende pannenset aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Blokker. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een pannenset aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een pannenset aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online pannenset aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een pannenset aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.